ODDVAR BJELDE – DITT NYE BOBILVERKSTED I BERGEN

Ny verkstedhall i Arna

Vi har utvidet vårt areal med hele 450 kvm. og er stolt av å kunne tilby et nytt, topp moderne anlegg for håndtering av bobiler. Bygget har egenskaper, dimensjoner og løfteutstyr for bobiler opptil 7,5 tonn!

Autorisert merkeforhandler

90% av alle bobiler som selges i Norge er bygget på Fiat chassis. Vi opplever økende etterspørsel fra bobileiere på service, reparasjoner, garantier og EU-kontroll.

Oddvar Bjelde er autorisert Fiat-merkeforhandler og våre erfarne mekanikere har solid kompetanse på både Fiat reservedeler og Fiat chassis. Nettopp derfor kan vi tilby et meget trygt bilhold utført av våre egne sertifiserte fagfolk som er eksperter på motor, drivlinje, bremser, dekk og chassis.

Service på din bobil hos Oddvar Bjelde

For å opprettholde og ivareta sikkerhet og kjøreglede på din bobil, er det viktig å utføre fullverdige og fabrikkanbefalte servicer. Når våre mekanikere tar service på din bil, kan du være svært trygg på at alle nødvendige fabrikkoppdateringer og modifikasjoner som skal til for at driftssikkerhet, verdi og kjørelengde ikke forringes blir utført. Jo eldre den blir, jo viktigere er det å opprettholde serviceintervaller. Hos Oddvar Bjelde har vi stort fokus på tilgjengelighet av kritiske reservedeler, slik at du som bobileier skal kunne nyte ferien din fremfor å ha bilen stående unødvendig lenge på verksted.   

Ferieklar bobil

Sørg for at bobilen din er trygg, komfortabel og godt rustet for ferien slik at du kommer deg dit du ønsker, og unngår unødvendige overraskelser på turen.

Ta kontakt med oss i dag, så avtaler vi en servicetime for din bobil slik at den er klar når du skal av gårde.

Uventede skader

Med vårt nye anlegg har vi god kapasitet til å håndtere eventuelle akutte skader på din bobil. Vær trygg på at en som er ekspert på din bil vurderer skadeomfanget og setter bilen din i topp stand igjen, grundig og fagmessig utført i henhold til alle forskrifter om sikkerhet og med nøyaktighet til fingerspissene.

Vår service

Det er svært viktig for oss i Oddvar Bjelde å alltid yte service på høyeste nivå. Vi er opptatt av å ha et godt og trivelig arbeidsmiljø i bedriften og at våre kunder skal oppleve dette når de er innom oss. Vi tar oss alltid tid til å by på en kopp kaffe, gjerne kombinert med litt fagprat.

Vår solide erfaring og fokus på deg som kunde er din trygghet for at du til enhver tid skal kunne være fornøyd med servicen vi yter og arbeidet vi utfører på din bil.

Fyll ut skjema nedenfor for å bli kontaktet av Oddvar Bjelde vedrørende service på din bobil.

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon fra oss.


Fyll ut skjema nedenfor for å bli kontaktet av Oddvar Bjelde vedrørende Maxus.

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon fra oss.