Fiat 500e RED helelektrisk designikon

ET HELELEKTRISK DESIGNIKON
Fiat 500e (RED)
87 kW 118 hk

 

Pris fra kun
kr 299.900,-

Fiat 500e (RED) 100% elektrisk

Dette er et unikt partnerskap som gjennom salg av Fiat (RED) er med på å bekjempe helserelaterte nødsituasjoner og pandemier. (RED) er en organisasjon som bekjemper globale helsekriser som AIDS og Covid-19. Hver gang du kjøper et (RED) produkt blir en donasjon gitt til Global Fund som støtter omsorgstjenester og tilbud innenfor behandling, forebygging, rådgivning, testing og utdanning til de mest trengende i samfunnet.

Interessert?

ET KULT OG PRISGUNSTIG ALTERNATIV

I den mest etiske utgaven av Fiat 500 noensinne, minner alle detaljene deg på valget om å støtte (RED). Ser du ned på føttene dine finner du gulvmatter med røde sømmer, rattet er utstyrt med den nye røde logoen og setene med nakkestøtte foran og bak er trukket i det unike Seaqual-stoffet med røde sømmer og Fiat-monogram.

Nytt er også et hanskerom med en desinfiseringsfunksjon og UV-C lampe for mindre objekter som smarttelefon, nøkler eller andre små hverdagsartikler. Dette aktiveres med en knapp i midtkonsollen, og hele prosessen tar omtrent tre minutter.

Dashbordet er selvfølgelig lakkert i rødt, og her finner du en krystallklar 10,25″ HD-touchskjerm som er brukervennlig og lett tilgjengelig. Systemet byr på ultra rask tilkobling, justerbart grensesnitt, Apple Car Play, Android Auto og en talespråktjeneste som gjør det enkelt å kommunisere med bilen. Her har du også et 12V uttak samt en USB-utgang for mobilen din. Prikken over i’en er det røde nøkkeldekselet som er en stilig detalj som skiller seg ut i mengden.

Også på utsiden av bilen finner du detaljer unikt for 500(RED). Sidespeilene er rødlakkerte, 500-logoen og aksentdetaljene i grillen er rød, og du finner den unike, røde logoen på de 16’’ store aluminiumsfelgene.

STIL OG SJARME SOM IKKE GÅR PÅ KOMPROMISS MED SIKKERHETEN

Nye 500(RED) sørger for en trygg kjøreopplevelse gjennom mange sikkerhetssystemer. Cruisekontroll, kjørefeltskontroll, autonom nødbremsassistent, trafikkskiltassistent, tretthetsovervåking, ryggekamera, LED kjøre- og baklys (halogen nær-/fjernlys), lyssensor, automatisk nødanrop ved ulykker og elektrisk parkeringsbrems er sikkerhetsutstyr som følger med bilen.

DEN PERFEKTE BYBILEN

Med et stort batteri på 42kWh med inntil 320km rekkevidde er 500(RED) den perfekte bybilen. Med kjøremodusvelgeren har du mulighet til å velge ulike kjøreinnstillinger for ulike turer for å optimalisere strømforbruket, og når bilen må lades kan dette gjøres med 85 KW hurtiglading med DC. Ved å trykke på knappen i dørhåndtaket kan du kan åpne og låse bilen helt nøkkelfritt med det elektriske låsesystemet. Inkludert er også automatisk klimasystem og vinterpakken som inneholder varme i forseter og ved vindusviskerne – perfekt for norske forhold!

Merk: Bilen kan ikke bestilles med annet tilbehør enn overnevnte. Kan levers i fargene Red, Ice White og Onyx Black.

*Lokale frakt og leveringsomkostninger vil tilkomme og vil variere ut ifra hvor i Norge bilen skal fraktes. Bilder er illustrasjonsfoto, utstyr kan avvike. Forbehold om trykkfeil og endringer i priser, avgifter og vilkår.

Fyll ut skjema for å bli kontaktet av Oddvar Bjelde

Vår målsetning er fornøyde kunder gjennom kundeforhold basert på tillit. Vår erfaring gir deg som kunde trygghet for at du alltid skal være fornøyd når du handler hos oss.

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon fra oss.

Biler ønskes kjøpt.

Vi mangler bruktbiler.
Raskt oppgjør, betaler på dagen.*

*Bilen må være yngre enn 7 år eller kjørt mindre enn 90.000 km.

 

"Husk at ved å selge bil privat har kjøper 2 års reklamasjonsrett.
Den gjelder ikke når du selger bilen til oss."

Jermund Trettenes, Oddar Bjelde.

Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!