BYD introduserer BYD Han – sedan med luksusfølelse

BYD introduserer BYD Han elektriske personbiler i Norge

De første kundeleveringene starter allerede i år.

Vi har bestilt og sikret oss et parti av BYD Han for levering i Q4 i år. Kontakt oss for mer info.

WLTP kombinert/urban
521 km

0-100 km/t
3.9 sek

Topphastighet
180 km/t

BYD Han – sedan med luksusfølelse

Også BYD Han lanseres i Norge denne høsten. BYD Han er en helelektrisk, sporty og høyteknologisk sedan, med rask respons og ekte luksusfølelse. Den kommer med fem seter og 4×4 som standard.

I likhet med Atto 3 er Blade-batteriet standard i bilen, og gir en batterikapasitet på 85,4 kWt.

Den spreke sedanen har to elektriske motorer, og den kombinerte kraften i motorene leverer totalt 516 hestekrefter med en akselerasjonsfart fra 0-100 km/t på 3,9 sekunder. Rekkevidden er oppgitt til 521 km (WLTP kombinert).

På innsiden kommer BYD Han med et romslig og stilig interiør, som oser luksus- og kvalitetsfølelse. Interiøret består blant annet av flere skjermer – inkludert en stor roterbar hovedskjerm til infotainmentsystemet.

Leveres fra 4. kvartal 2022

BYD annonserer at både Atto 3 og Han kommer allerede i år. De første utgavene av BYD Han og BYD Atto 3 blir levert til norske kunder 4. kvartal 2022.

BYD Han, BYD Atto 3 og BYD Tang vil alle være utstilt på Paris Motor Show i oktober.

BYD Tang ble lansert i Norge for et år siden, og i dag kjører nesten 2.500 biler på norske veier. Bilen har blitt svært godt mottatt i Norge, og regnes for å være godt tilpasset norske forhold med 4×4, stor bagasjeplass, 7 seter som standard og mye utstyr.

Prisene på BYD Atto 3 og BYD Han presenteres senere.

Går inn i flere europeiske land

Lanseringen av BYD Tang i fjor markerte ikke bare BYD sin inntreden på det norske markedet – den markerte også BYD sin inntreden i Europa, hvor Norge og importøren RSA var utpekt som pilotland. Nå kunngjør BYD at de går inn i flere europeiske land denne høsten – deriblant Sverige, Danmark, Tyskland og Israel.

Michael Shu er daglig leder og administrerende direktør for BYD Europe, og ser frem til å introdusere BYD personbiler i flere europeiske land:

-BYD Tang ble lansert i Norge som pilotland august 2021, og var blant Norges mest solgte biler i juli 2022. Med flere modeller å tilby, er BYD nå klar for Europa. Som sådan er vi glade for å kunne tilby verdensledende teknologier innenfor vårt inspirerende utvalg av nye el-biler til europeiske forbrukere. Gjennom nøye utvalgte partnere og interessenter har vi som mål å tilby det høyeste nivået av kundeservice sammen med kunnskapsrik produkt- og ettersalgsservicestøtte. Dette er spennende tider for BYD, og for e-mobilitetsalternativer i Europa, sier han.

Selv om BYD er verdens tredje mest verdifulle bilmerke på verdensbasis og verdens største produsent av elektrifiserte kjøretøy har BYD før lanseringen vært lite kjent i Norge. Totalt har BYD solgt mer enn 650.000 elektrifiserte kjøretøy hittil i år.

Ønsker du å bli kontaktet for et tilbud eller mer informasjon om BYD Attos 3 eller Han? Fyll inn kontaktskjemaet under.

Biler ønskes kjøpt.

Vi mangler bruktbiler.
Raskt oppgjør, betaler på dagen.*

*Bilen må være yngre enn 7 år eller kjørt mindre enn 90.000 km.

 

"Husk at ved å selge bil privat har kjøper 2 års reklamasjonsrett.
Den gjelder ikke når du selger bilen til oss."

Jermund Trettenes, Oddar Bjelde.

Top