LANSERINGSKAMPANJE
BYD SEAL 4×4

Fra kr 469 800,-*

*Frakt og leveringskostnader tilkommer.

Endelig er BYD Seal 4×4 i Norge. En sporty, eksklusiv og effektiv sedan med firehjulstrekk som standard. Sett deg inn og opplev en rå kjøreopplevelse.

BYD Seal 4×4 kan trekke 1.500 kg. hengervekt.

LANSERINGSKAMPANJE

BYD Seal 4×4 kommer med Excellence utstyrspakke som standard.
Lanseringskampanje – få Seal 4×4 med utstyrspakken til en verdi av 127.000,-. Den inneholder blant annet følgende:

 • Firehjulstrekk
 • Head-up Display
 • To stk trådløs mobillading
 • Flerfarget atmosfærelys
 • Apple Carplay og Android Auto
 • Sotede bakruter
 • Elektrisk bakluke
 • Panorama soltak
 • Fjernlysassistent
 • Stemmestyring
 • Dynaudio lydsystem
 • 15,6″ Infotainmentskjerm
 • Sportsseter med oppvarming og ventilering
 • V2L-funksjon m/adapter

Design inspirert av havet

BYD Seal 4×4 har et kraftfullt og naturinspirert uttrykk etter designkonseptet «Ocean aesthetics». Kombinasjonen av sporty og elegant illustreres med en lav front, en dynamisk midje og aerodynamisk form.

Vinner av IF Design Award

Designet er premiert som vinner av den anerkjente prisen «iF Design Award».

Lysere enn noensinne

Frontlyktene lyser opp veien med doble Uformede lysklyngersom gir ekstra effekt. Baklysene buer seg rundt hele bakdelen på bilen.  

Aerodynamisk design

Den lave og strømlinjeformede kroppen demonstrere kraft og smidighet med en lav luftmotstandskoeffisient på bare 0,219 Cd

Sporty og kraftfull

Sett deg inn og kjenn på ekte kraft! Med 522 hestekrefter akselererer BYD Seal 4×4 fra 0-100 km/t på kun 3,8 sekunder. Blade-batteriet gir en rekkevidde på 520 km (WLTP kombinert). Dermed kan du bruke mindre tid på lading og mer tid bak rattet.

Power
522 hK

0-100 km/t
3,8 sek

Rekkevidde (WLTP)
520 km

Power
522 hK

0-100 km/t
3,8 sek

Rekkevidde (WLTP)
520 km

 

En kjøretur på første klasse

På innsiden er BYD Seal 4×4 et mesterverk av komfort, teknologi og design. Materialer av høy kvalitet, førsteklasses setedesign og gjennomtenkte detaljer gir en umiddelbar følelse av luksus. Interiøret kommer i elegant sort.

Premium
materialer

Apple
CarPlay

Head-up
display

Premium
materialer

Apple
CarPlay

Head-up
display

Rotebar berøringsskjerm

Midtkonsollen har en 15,6-tømmers multimedia-berøringsskjem med rotasjonsfunksjon for å gjøre kjøringen til en enklere og mer behagelig opplevelse.

Panorama soltak

Nyt utsynet med panorama soltak. Dette gir et naturlig lys i hele bilen din.  

Sportsseter

De eksklusive sportssetene er designet for maksimal komfort under kjøreturen. De oppvarmede setene er elektrisk justerbare, og kommer i tillegg med ventileringsfunksjon.

Lading

Du kan lade BYD Seal fra 30-80% på kun 26 minutter med DC-lading (150 kW). Med 11 kW på AC-lading kan du enkelt lade hjemme.

Batterikapasitet
82,5 kWh

Ladetid 30-80 % med hurtiglader
26 min.

AC-lading
11 kWh (3-fas)

Batterikapasitet
82,5 kWh

Ladetid 30-80 % med hurtiglader
26 min.

 

AC-lading
11 kWh (3-fas)

 

HØYT SIKKERHETSNIVÅ

BYD Seal 4×4 kommer med en omfattende liste med sikkerhets- og førerassistentsystemer, og har oppnådd fem stjerner og full pott i Euro NCAP.

Med funksjoner som Adaptiv og Intelligent cruisekontrollsystem, 360° kamera, automatisk nødbremsing, parkeringssensorer foran og bak, trafikkskiltgjenkjenning, og blindsonevarsling som standard, setter BYD Seal en høy standard for sikkerhet og trygghet på veien.

FARGER - COMFORT

Space Black

Forest Green

Indigo Grey

Ice Blue

Atlantic Grey

Polar White

E-PLATFORM 3.0

BYD Seal 4×4 er utstyrt med den helt nye plattformen til BYD – e-Platform 3.0, som er designet eksklusivt for helelektriske biler. Denne plattformen har som mål å gjøre elektriske biler enda smartere, få lenger rekkevidde og enda sikrere.

BLADE BATTERI

BYD har vært en pioneer innen utvikling av batteriteknologi i mer enn 29 år. BYD Seal 4×4 leveres med BYD sitt innovative Blade-batteri, som regnes for å være et av bransjens sikreste elbil-batterier. På grunn av sin optimale struktur økes plassutnyttelsen av batteripakken med over 50% sammenlignet med konvensjonelle litium-jernfosfat-batterier.

Les mer om Blade

 

CELL-TO-BODY-TEKNOLOGI

BYD Seal er det første kjøretøyet som implementerer BYD sin avanserte Cell-to-Body-teknologi, som sikrer et nytt nivå av sikkerhet, rotasjonsstivhet, kjøredynamikk og plassutnyttelse.

CTB betyr at batteriet ikke bare er en energikilde, men en integrert komponent i hele kjøretøyets chassis. Denne unike konstruksjonen omfatter sammenføyningen av batteripakkens toppdeksel med den konvensjonelle karosserigulvstrukturen, skaper en solid «sandwich»-lignende struktur som inkluderer toppdekselet, Blade-batteriet og brettet.

GARANTI

BYD Seal 4×4 leveres med batterigaranti på 8 år/160.000 km. Nybilgaranti 5 år/100.000. Alle biler er understellsbehandlet med Mercasol i Norge, som beskytter bilen din mot rustdannelse og gir den forlenget levetid. Dette er inkludert i prisen.

KONTAKT - BYD SEAL 4x4

Biler ønskes kjøpt.

Vi mangler bruktbiler.
Raskt oppgjør, betaler på dagen.*

*Bilen må være yngre enn 7 år eller kjørt mindre enn 90.000 km.

 

"Husk at ved å selge bil privat har kjøper 2 års reklamasjonsrett.
Den gjelder ikke når du selger bilen til oss."

Jermund Trettenes, Oddar Bjelde.

Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!