Elektriske BYD Tang 4×4 SUV
Sprek og svært romslig familiebil med 7 seter!

Pris
kr 699.800,-

Inklusiv Executivepakke**

Rekkevidde (WLTP)
400-528 km

(Kombinert- urban)

BYD Tang 4x4 SUV, en stor elektrisk familiebil. Vi har biler for hurtig levering.

Helelektriske BYD Tang 4×4 SUV har tatt Bergen som resten av Norge med storm. Ikke bare har den fått en fantastisk mottakelse av kunder men også høstet svært mange lovord fra journalister og er med andre ord perfekt for Norge. Bilen er en stor høyteknologisk Premium SUV med svært høyt utstyrsnivå, ny Blade batteriteknologi, høy bakkeklaring, firehjulstrekk og ikke minst 7 seter – og det til en svært attraktiv pris. Vi takker alle våre kunder for tilliten og ønsker nye kunder velkommen til å oppleve Byd Tang hos Oddvar Bjelde.

Er du på utkikk etter en romslig familiebil med syv seter, 4×4 og lang rekkevidde? Da kan den nye SUVen fra BYD være bilen for deg! Den spreke SUVen gjør 0-100 km/t på 4,6 s og har hele 509hk.

BYD Tang er en romslig SUV som har rekkevidde fra 400-528 km* (WLTP kombinert/urban), 4×4 og et høyt utstyrsnivå. Hvis du skal på fjellet eller trenger å få med deg ekstra last, så er det også mulighet for tilhengerfeste og takstativ.

Bestill prøvekjøring - BYD Tang

**Executive pakke inneholder:

Verdi kr. 92 000,-

 • Panorama soltak
 • Rattvarme
 • 360graders kamera
 • Brembo-bremser
 • 22 tommers felger
 • Elektrisk bakluke
 • 12,8 tommers roterbar skjerm
 • App-styring
 • Trådløs telefonlading
 • Oppvarmet og ventilerte seter foran
 • Dirac-audio lydsystem med 12 høyttalere
 • Internet of vehicles (4G)

Eksteriør

Sikkerhetssystemer
ADAS

Brembo
bremser

CCS
hurtiglading

Eksteriør

Sikkerhetssystemer
ADAS

Brembo
bremser

CCS
hurtiglading

Sikkerhet og utstyr

Elektriske BYD Tang 4×4 SUV er spekket med høyteknologisk utstyr, som 360º parkeringskamera og trådløs lading for mobile enheter. Sikkerhet er også i høysete gjennom designprosessen og bilen har hele 15 aktive og passive sikkerhetssystemer, som for eksempel nivå 2 ADAS-systemer (Advanced Driver Assistance System). Dette inkluderer blant annet Adaptive Cruise Control, blindsonevarsling, filskiftevarsling, kollisjonsvarsling, parkeringssensor både foran og bak, trafikkskiltgjenkjenning og dessuten automatisk nødbrems.

Interiør

Moderne
interiør

Ventilerte
skinnseter

Ryggekamera
360

Interiør

Moderne
interiør

Ventilerte
skinnseter

Ryggekamera
360

Interiør

Elektriske BYD Tang 4×4 SUV har klasseledende komfort; elektriske justerbare forseter som er både ventilerte og oppvarmede, med memory-funksjon.

Et stort panorama glasstak sørger for mye naturlig lys I kupeen, samt LED-belysning som kan justeres i 31 forskjellige fargetoner sørger for behagelig belysning når mørket senker seg.

Batteri og lading

Batteriteknologi
Blade

Batterikapasitet
86,4 kWh

Batteri og lading

Batteriteknologi
Blade

Batterikapasitet
86,4 kWh

Batteri

BYD har vært en pioneer innen utvikling av batteriteknologi i mer enn 27 år. Elektriske BYD Tang 4×4 SUV leveres med samme innovative Blade-batteri som BYD Atto 3 og BYD Han. Batteriet regnes for å være et av bransjens sikreste elbil-batterier og på grunn av sin optimale struktur økes i tillegg plassutnyttelsen av batteripakken med over 50% sammenlignet med konvensjonelle litium-jernfosfat-batterier.

Rekkevidde og forbruk

Elektriske BYD Tang 4×4 SUB leveres med en klasseledende rekkevidde fra 400-528 km* (WLTP kombinert/urban). Dermed er dette en bil for både by og bygd, og derfor et svært godt valg for deg som ønsker en bil med lang rekkevidde.

*Rekkevidden påvirkes av flere faktorer som for eksempel temperatur, kjøremønster, lufttrykk i hjul og mer. Oppgitt rekkevidde er basert på WLTP kombinert og urban-syklus. 

Farger

Mountain Grey

Snow White

Emperor Red

Doctor Black

BYD Tang brosjyre

Klikk på bildet under

Galleri

Fyll ut skjema for å bli kontaktet av Oddvar Bjelde

Vår målsetning er fornøyde kunder gjennom kundeforhold basert på tillit. Vår erfaring gir deg som kunde trygghet for at du alltid skal være fornøyd når du handler hos oss.

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon fra oss.

Biler ønskes kjøpt.

Vi mangler bruktbiler.
Raskt oppgjør, betaler på dagen.*

*Bilen må være yngre enn 7 år eller kjørt mindre enn 90.000 km.

 

"Husk at ved å selge bil privat har kjøper 2 års reklamasjonsrett.
Den gjelder ikke når du selger bilen til oss."

Jermund Trettenes, Oddar Bjelde.

Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!