BYD Tang

Nye BYD Tang 4×4 – helektrisk SUV

Leveres med 7-seter som standard, uten tillegg i prisen!

Pris fra
kr 612.800,-

Rekkevidde (NEDC)
505 km

Mulighet for
tilhenger & takstativ

BYD Tang 4x4 SUV, en stor elektrisk familiebil

Er du på utkikk etter en romslig familiebil, med 4×4 og lang rekkevidde? Da kan den nye SUVen fra BYD være bilen for deg! Den spreke SUVen gjør 0-100 km/t på 4,6 s og har hele 509hk.

BYD Tang er en romslig SUV som har 505 km rekkevidde (NEDC), 4×4 og et høyt utstyrsnivå. Hvis du skal på fjellet eller trenger å få med deg ekstra last, så er det også mulighet for tilhengerfeste og takstativ. BYD Tang har en hengervekt på 1410 kg.

Eksteriør

Sikkerhetssystemer
ADAS

Brembo
bremser

CCS
hurtiglading

Eksteriør

Sikkerhetssystemer
ADAS

Brembo
bremser

CCS
hurtiglading

Sikkerhet og utstyr

BYD Tang EV er spekket med høyteknologisk utstyr, som 360º parkeringskamera, remote parking/driving via nøkkel (keyless entry og start), trådløs lading for mobile enheter m.m.

Sikkerhet er i høysete gjennom hele designprosessen. Tang EV har hele 15 aktive og passive sikkerhetssystemer, som f. eks. nivå 2 ADAS-systemer (Advanced Driver Assistance System). Dette inkluderer blant annet Adaptive Cruise Control, blindsonevarsling, filskiftevarsling, kollisjonsvarsling og automatisk nødbrems.

Interiør

Moderne
interiør

Ventilerte
skinnseter

Ryggekamera
360

Interiør

Moderne
interiør

Ventilerte
skinnseter

Ryggekamera
360

Interiør

BYD Tang har klasseledende komfort; elektriske justerbare forseter som er både ventilerte og oppvarmede, med memory-funksjon.

Et stort panorama glasstak sørger for mye naturlig lys I kupeen, samt LED-belysning som kan justeres i 31 forskjellige fargetoner sørger for behagelig belysning når mørket senker seg.

Batteri

Etter mange års utvikling lanseres BYD sitt nyeste og sikreste bilbatteri til nå, Blade. På grunn av sin optimale struktur økes plassutnyttelsen av batteripakken med over 50% sammenlignet med konvensjonelle litium-jernfosfat-batterier. Dette fører til lavere vekt og lengre rekkevidde.

BYD Tang brosjyre

Klikk på bildet under

Galleri

Fyll ut skjema for å bli kontaktet av Oddvar Bjelde

Vår målsetning er fornøyde kunder gjennom kundeforhold basert på tillit. Vår erfaring gir deg som kunde trygghet for at du alltid skal være fornøyd når du handler hos oss.

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon fra oss.

Biler ønskes kjøpt.

Vi mangler bruktbiler.
Raskt oppgjør, betaler på dagen.*

*Bilen må være yngre enn 7 år eller kjørt mindre enn 90.000 km.

 

"Husk at ved å selge bil privat har kjøper 2 års reklamasjonsrett.
Den gjelder ikke når du selger bilen til oss."

Jermund Trettenes, Oddar Bjelde.

Top