Rekkeviddevinneren Maxus Euniq 6 SUV

Euniq6 er en stor, elektrisk familiebil med klassens største bagasjerom, masse utsyr og romslig plass for alle passasjerer.

EUNIQ6 SUV – MAX AV ALT

Opplev Euniq6 SUV! Euniq6 er en stor, elektrisk SUV designet for både hverdag og langtur.

Med klassens største bagasjerom på 754 liter og en svært godt utstyrt standardpakke, er dette den perfekte elektriske bilen for hele familien.

SPAR 70.000 PÅ EXCLUSIVE UTSTYRSPAKKE NÅ

Nå får du en max utstyrt Exclusive-pakke til en verdi av 70.000 for kr. 0,-

Utstyrspakken «Exclusive Pack» byr blant annet på Apple Carplay, stort elektrisk panorama soltak, atmosfærelys i 64 forskjellige farger, trådløs mobillading, Keyless GO, 6-veis elektronisk justering av førersetet og sort skinninteriør.

Bilen tilbyr også på en lang rekke sikkerhetsfunksjoner og førerassistentsystemer som gir trygg kjøring for deg og dine.

EUNIQ6 BEST I REKKEVIDDETEST

Hvert år avholder NAF og Motor rekkeviddetest for finne ut den faktiske rekkevidden for el-biler under norske vinterforhold. Årets test ble gjennomført 1. februar, med 29 av de nyeste elbilene på det norske markedet. I testen konkurrerer bilene primært mot seg selv og om hvilken bil som kommer nærmest rekkevidden du får oppgitt når du kjøper elbil – såkalt WLTP-rekkevidde. Etter endt test leverte Euniq6 best resultat av samtlige modeller, med et avvik på kun -10% fra oppgitt WLTP-rekkevidde.

Også under den tilsvarende sommertesten i fjor sommer leverte Euniq6 best, med 10% overlevering mot oppgitt rekkevidde.

Les mer om testen her

MAX EL-BIL FOR PENGENE

Euniq 6 SUV er en helelektrisk familiebil med max størrelse, max utstyr og max bagasjerom. Prøvekjør i dag!

Max
bagasjeplass

Max
utstyrspakke

Max
teknologi

Stor touch-skjerm
Det store touch-displayet inneholder en lang rekke funksjoner og innstillinger som optimalisere din kjøreopplevelse.

Trådløs mobillading
Lad opp mobilen under kjøring med trådløs mobillading.

Panorama soltak
Med et stort elektrisk panorama soltak fylles bilen med naturlig lys og gir godt utsyn.

MAX STØRRELSE

Med Euniq6 SUV får du en gigantisk SUV med plass til alt du måtte trenge – og litt til! Utvendig måler bilen 4735mm lang, 1860mm bred og 1736mm høy.  Akselavstand er på 2760mm og bakkeklaring på 190mm. På innsiden får du klassens største bagasjerom på hele 754 liter, og plassmangel vil derfor aldri være en bekymring. Både førerhus og bakseter byr på stor og romslig plass, som gir god benplass og takhøyde for både sjåfør og passasjerer.

MAX DESIGN

Det er ingen tvil om at Euniq6 SUV tiltrekker seg blikk på veien. Den leveres med et moderne uttrykk, vakre linjer og en tøff og sporty front, som utgjør et lekkert og gjennomført design. Bilen har blant annet Full LED technology, 18’’ aluminiumsfelger og elektrisk panorama soltak.

FARGER

Hvit

Svart

Rød

Sølv

BATTERI OG LADING

Euniq6 SUV leveres med 70 kWt netto batterikapasitet. Bilen har en ombordlader på 7,2 kW for hjemmelading, og hurtiglades fra 30-80% på 35 minutter i normaltemperaturer. Bilen leveres med CCS-ladestandard.

Les mer om lading

REKKEVIDDE OG FORBRUK

Euniq6 SUV leveres med oppgitt rekkevidde fra 354*-452* km (WLTP kombinert/urban), og er dermed godt egnet for både hverdag og langtur. *Rekkevidde påvirkes av mange variabler som kjøremønster, temperatur, lufttrykk i hjul og mer. Oppgitt rekkevidde er basert på WLTP både kombinert og urban syklus.

Les mer om rekkevidde og forbruk

GARANTI
Det skal være trygt å velge elbil fra Maxus. Derfor selges din nye Maxus Euniq6 SUV med nybilgaranti på 5 år/100.000 km, og en batterigaranti på hele 8 år/200.000 km. Alle biler er understellsbehandlet i Norge, som beskytter bilen din mot rustdannelse. Dette er inkludert i prisen.

Bestill prøvekjøring Maxus Euniq 6 elektrisk SUV

Biler ønskes kjøpt.

Vi mangler bruktbiler.
Raskt oppgjør, betaler på dagen.*

*Bilen må være yngre enn 7 år eller kjørt mindre enn 90.000 km.

 

"Husk at ved å selge bil privat har kjøper 2 års reklamasjonsrett.
Den gjelder ikke når du selger bilen til oss."

Jermund Trettenes, Oddar Bjelde.

Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!