Maxus T90 EV Pickup med 5 seter

Europas første
elektriske pickup

Kun
kr. 568 900,-

MAXUS T90 EV - EUROPAS FØRSTE ELEKTRISKE PICKUP

Maxus T90 EV er en stor, elektrisk pickup med fem seter, et robust utseende og en fullspekket utstyrsliste. Den leveres med 88,5 kWt netto batterikapasitet, som gir 330 km rekkevidde (WLTP kombinert). Med sine 1.000 kg. nyttelast og mulighet for hengerfeste så passer den både som en familie- og livsstilsbil og som en pickup for næringskunder.

Utstyr og sikkerhet

På innsiden er Maxus T90 en godt utstyrt pickup. Interiøret er romslig og moderne, og er blant annet utstyrt med en 10,3” touchscreen, 6-veis setejustering for både sjåfør, 4-veis setejustering for frontpassasjer, Apple CarPlay, skinnseter og toveis-justerbart skinnratt.a

Sikkerheten er også godt ivaretatt, og bilen leveres blant annet med Elektronisk stabilitetskontroll, ryggekamera, parkeringssensor og Hill Decent Control.

Ønsker du å bli kontaktet angående Maxus T90 EV Pickup? Fyll inn kontaktskjemaet!

GARANTI

Det skal være trygt å velge elbil fra Maxus. Derfor selges din nye Maxus eT90 med nybilgaranti på 5 år/100.000 km, og en batterigaranti på hele 8 år/200.000 km.

Alle biler er understellsbehandlet i Norge, som beskytter bilen din mot rustdannelse. Dette er inkludert i prisen.

Batteri og lading

Maxus T90 EV Pickup leveres med 88,5 kWt netto batterikapasitet og bilen kan hurtiglades fra 20-80% på 45 minutter i normaltemperaturer med maks ladeeffekt på 80 kW. Bilen leveres med CCS-ladestandard.

Rekkevidde og forbruk

Maxus T90 EV Pickup kommer med 330 km* oppgitt rekkevidde (WLTP kombinert) og ettersom eT90 er typegodkjent som en N1 varebil, er den WLTP-testet med tung last. Til sammenligning testes rene personbiler uten last og passasjerer.

*Rekkevidde påvirkes av mange variabler som kjøremønster, temperatur, lufttrykk i hjul og mer. Oppgitt rekkevidde er basert på WLTP kombinert syklus.

Farger

Hvit

Grå

Svart

Oransje

Blå

Biler ønskes kjøpt.

Vi mangler bruktbiler.
Raskt oppgjør, betaler på dagen.*

*Bilen må være yngre enn 7 år eller kjørt mindre enn 90.000 km.

 

"Husk at ved å selge bil privat har kjøper 2 års reklamasjonsrett.
Den gjelder ikke når du selger bilen til oss."

Jermund Trettenes, Oddar Bjelde.

Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!