Nye Suzuki Vitara Fullhybrid 4×4

Nye Suzuki Vitara 4×4 Fullhybrid Automat

Pris fra
kr 464.100,-
Inkl. SafeTech-pakke. Levert Bergen

Automatgir
130 hk Fullhybrid

BI-LED
frontlys

Oppdag Vitara 4x4 Hybrid

Kjempesuksessen Vitara 4×4 Hybrid kommer med avgiftsgunstig 130 hk Boosterjet-motor med hybridteknologi med automatgir. Den nye, kraftfulle turbomotoren gir deg fantastiske kjøreegenskaper i kombinasjon med lavt forbruk! Vitara trekker 1.500 kg hengervekt.

Firma- eller privatleasing
kr 3484,- mnd. inkl. mva.*

Inkludert i privatleie:

  • SafeTech-pakke
  • Vinterhjul på alu. felg
  • Metallic lakk
  • Understellsbehandling

* Vilkår: Privatleasing 48 mnd/ 60.000 km. Forskudd kr. 125.000 Etablering og forsikring tilkommer. Forbehold om trykkfeil.

Nb! vi skreddersyr leasingtilbud som passer deg. Fra kr 0,- i forskudd

Bestill prøvekjøring - Suzuki Vitara 4x4 Hybrid

HYBRID

Vitara 4×4 kommer med Suzuki sitt hybridsystem – Smart Hybrid Vehicle by Suzuki (SHVS). Bilen konverterer kinetisk energi som skapes ved bremsing eller ved reduksjon av hastighet.

Denne energien lagres i et spesielt batteri som sørger for å forbedre drivstofforbruket til Vitara. Energien som er lagret brukes i utgangspunktet på to måter.

Den første er for å starte Suzuki sin Integrerte Start Generator (ISG). Dette hjelper motoren ved akselerering, spesielt i en oppoverbakke.

I tillegg til å hjelpe motoren ved akselerering, inkluderer hybridsystemet en start/stopp funksjon. Systemet skrur av motoren når bilen står stille, noe som reduserer drivstofforbruket og CO2-utslippet når det er mye trafikk.

Hybridsystemet hjelper dette systemet ved å bruke elektrisitet for å starte bilen igjen, noe som gjør bilen enda mer effektiv.

SIKKERHET

Suzuki har noen av markedets sikreste biler. Vitara 4×4 med Norgespakken blir Suzukien med flest sikkerhetsfunksjoner til nå og har selvfølgelig 5 stjerner i EuroNCAP. Bilen har blant annet:

Adaptive Cruise Control (ACC):
Adaptive Cruise Control sørger for at du kjører i en gitt hastighet og tilpasser avstanden til bilen foran. Fartsbegrensningen sørger for at du ikke overstiger hastigheten du har satt.

Dual Sensor Brake Support:
Ved kjøring aktiveres to sensorer – et monokulært kamera og en lasersensor, for å avgjøre om det er fare for kollisjon med et kjøretøy eller fotgjenger.

Filvarsler
Ved hastighet på 60 km/t eller mer blir veibanen gjenkjent via frontrutekameraet. Når det er fare for at bilen vil forlate veibanen vil systemet automatisk sørge for at rattet vibrerer og rette førerens oppmerksomhet mot veien.

Nye Suzuki Vitara Facelift

Brosjyre

Klikk på bildet under

Nye Suzuki Vitara

Tilbehør brosjyre

Klikk på bildet under

Garanti

For et trygt og pålitelig bilhold, selges alle Suzuki med 5 år/100.000 km garanti, avhengig av hva som inntreffer først. I tillegg leveres bilen med 12 års rustgaranti og 5 års lakkgaranti.

Alle biler er understellsbehandlet med Mercasol i Norge, som beskytter bilen din mot rustdannelse.

Farger

Cool White

Cosmic Black

Galactic Gray

Silky Silver

Solar Yellow

Ice Grayish Blue

Bright Red

Galleri

Fyll ut skjema for å bli kontaktet av Oddvar Bjelde

Vår målsetning er fornøyde kunder gjennom kundeforhold basert på tillit. Vår erfaring gir deg som kunde trygghet for at du alltid skal være fornøyd når du handler hos oss.

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon fra oss.

Biler ønskes kjøpt.

Vi mangler bruktbiler.
Raskt oppgjør, betaler på dagen.*

*Bilen må være yngre enn 7 år eller kjørt mindre enn 90.000 km.

 

"Husk at ved å selge bil privat har kjøper 2 års reklamasjonsrett.
Den gjelder ikke når du selger bilen til oss."

Jermund Trettenes, Oddar Bjelde.

Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!